Mijn werk

Een aantal voorbeelden…

Huisstijl

De identiteit van je bedrijf begint niet bij het ontwerpen van een logo of een huisstijl, maar juist bij het proces vooraf. Kun jij vertellen wat je als bedrijf wilt uitstralen en wie jij bent? Door goed te luisteren en mee te denken, help ik jou bij de ontwikkeling van je identiteit waarmee jij je kunt positioneren en onderscheiden.

Hier vind je een selectie van een aantal huisstijlontwerpen.

Websites

Goosenzo heeft zich gespecialiseerd in WordPress websites voor het MKB en grote organisaties. Elke WordPress website die we opleveren werkt goed op alle schermformaten (responsive), je krijgt bij je website diverse gelicenseerde plugins en we trainen je om je website zelf te kunnen beheren.

Websites ontwikkel ik meestal in samenwerking met Mariska Eijsten van Eijsten Communicatie. Ik zorg voor tekst en ontwerp en Mariska voor het ‘bouwen’ van de site.

Tekstschrijven

Vanuit een merkstrategie een helder verhaal creëren, doorvertaald in een artikel of populaire samenvatting, strak en zakelijk of juist sfeervol en bloemrijk, zowel voor online toepassingen als voor drukwerk. Ik lever een tekst die je boodschap en doel het beste verwoordt. Én ik geef het ook vorm! Hieronder treft u een selectie aan van geschreven teksten, voor websites, drukwerk en online materialen. 

  The Crew Company
  Training your assets. Tekst website.

  Maya Stomp
  Adviseur voor mens én organisatie. Tekst website.

  De Brie Elektrotechniek
  De installateur die met u meedenkt. Tekst website. 

  OSM&W Services
  On site machining & welding services. Tekst, ontwerp en bouw site.

  Compass Group Nederland
  Redactie glossy magazine

  Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
  Minijaarverslag 2018. Tekst. Eindredactie Communicatie RKZ.

  Grafische vormgeving

  Aan de hand van jouw identiteit en visie maak ik de mooiste ontwerpen. Het ontwerp is zo krachtig dat het opvalt en voelbaar is in alle merkuitingen. Een visuele identiteit die past bij jouw bedrijf en die ervoor zorgt dat elke klant jou weet te vinden!

  Compass Group Nederland
  Gezonde voeding voor lichaam en geest. Van concept, tot logo, huisstijl en ontwikkeling van alle items, on- en offline, inclusief Instagramposts.

  Compass Group Nederland
  Ontwerp Event kalenders voor op cateringlocatie. Maandelijks voor Campuslocaties en meermaandelijks voor Businesslocaties. Ontwerp en opmaak.

  Compass Group Nederland
  Diverse ontwerpen, inclusief opmaak, voor op de cateringlocaties van Eurest.

  Compass Group Nederland
  Food Magazine, ontwerp en opmaak.

  Gemeente Haarlem
  In de winter zorgt de ‘open deur’ voor veel warmteverlies. Met deze deuren-dicht-actie biedt de gemeente alle winkeliers de mogelijkheid een klein steentje bij te dragen aan een duurzame wereld. Ontwerp en opmaak.

  Rode Kruis Ziekenhuis | Brandwondencentrum Beverwijk
  Ontwerp, opmaak en tekstrevisie van alle materialen voor het Open Huis in oktober 2019.

  UvA | Amsterdamse Academische Club
  Maandelijks ontwerp van grote gevelbanners en flyer met programma van die maand.

  Gemeente Heemstede
  Folder over je huis verduurzamen; is een onderdeel van een duurzaam project van Gemeente Heemstede waarvoor ik alle materialen gemaakt heb.

  Stuur een bericht

  Heb je een vraag of opmerking? 

  Bel me

  +31(0)6 16096906

  E-mail

  info@goosenzo.com